Rhima

Horecahome.nl verkoopt professionele vaatwasmachines van het merk Rhima. U kunt bij ons voorladers, glazenspoelmachines, doorschuifmachines, pannenwassers en veel veel meer voor de professionele horeca-zaak kopen.

RHIMA Nederland bestaat ruim 50 jaar, en bedient een groot aantal klanten in de horeca-sector, instellingen, bedrijfsrestaurants en industrie met innovatieve vaatwassystemen, persoonlijk advies, training en een uitstekende service.

De afwasapparatuur van RHIMA is een kwalitatief hoogstaande, betrouwbare en duurzame oplossing. In Nederland draaien ruim tienduizend machines, variërend van stand-alone apparaten tot geavanceerde systemen. Als leverancier van professionele afwasapparatuur aan de horeca is het ons doel uw vaatwasproces te optimaliseren. Horecahome.nl levert niet alleen vaatwasmachines en geavanceerde systemen. U kunt bij ons ook terecht voor waterbehandelingsapparatuur, vaatwasmiddelen, tafels en korven, enz.


RHIMA heeft volgend vaatwasconcept ontwikkeld:
Servies wordt gebruikt, schoongemaakt, gebruikt en weer schoongemaakt. Een oneindige stoet van glas, bestek en porselein die in een eeuwigdurende cyclus voorbij trekt. Het lot van de vaatwaskeuken: het werk is nooit klaar.

De 10 stappen van de vaatwascyclus:
De vaatwasmachines vervullen een centrale rol in deze cyclus. Maar alle handelingen tot aan – en vanaf – de machine, zijn minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke resultaat en de kosten van het vaatwasproces. Het RHIMA vaatwasconcept helpt u dat proces zo effectief en efficiënt mogelijk in te richten.
We onderscheiden maar liefst tien afzonderlijke stappen in de cyclus:

Door dit model toe te passen op uw specifieke situatie, kunnen we u het beste resultaat bij zo laag mogelijke kosten gedurende de levensduur van uw systeem garanderen. Want alleen de aanschafkosten van een machine zeggen niets over de ‘total costs of ownership’ zoals dat in goed Nederlands heet.
Het RHIMA-totaalconcept neemt daarom ook de kosten van arbeid, energie, water, schoonmaakmiddelen en zelfs breuk mee. Want het klinkt misschien wat vreemd, maar een gebroken glas is erg duur. Niet om de prijs van het glas zelf, maar om de kosten van de medewerker die voorzichtig de scherven verzamelt en opruimt.

RHIMA ziet zichzelf dus niet als specialist in vaatwasmachines, maar in de vaatwascyclus. En met 50 jaar ervaring, heeft RHIMA een flinke hoeveelheid kennis over elk van die stappen in de cyclus. Samen met RHIMA adviseren we u daarom niet alleen over de beste machine voor uw situatie, maar ook over de inrichting van de logistiek daaromheen. In ons assortiment vindt u dus ook transportwagens, korven, transportbanden, sorteerstations, omgekeerde osmose apparatuur, reinigingsmiddelen, waterontharders en alles wat verder komt kijken bij uw vaatwascyclus.

Met RHIMA levert horecahome.nl geen apparatuur, maar oplossingen. Gerealiseerd vanuit een gezamenlijke inspanning en, vanzelfsprekend, op maat.

Leasen van RHIMA-vaatwasmachines:
RHIMA biedt twee vormen van leasen aan: operational lease en financial lease. Bent u geïnteresseerd, vraag vrijblijvend informatie op over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

RHIMA biedt 12 maanden garantie op de onderdelen, voorrijkosten en arbeidsuren inbegrepen.

    Garantie geldt niet bij storingen wegens slecht onderhoud of foutieve aansluiting.
Mocht u nog vragen hebben i.v.m. de aankoop van toestellen uit ons assortiment, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag zal voorthelpen. Ons telefoonnummer is:085-1300 964
Сontacteer ons
Schrijf hier uw bericht of vraag
Kies bestand

* Verplichte velden