Polar

Horecahome.nl verkoopt horeca-apparaten van het merk Polar. Bij ons kunt u bijvoorbeeld Polar-koelkasten, vrieskasten, barkoelers, koelvitrines enz. kopen voor de professionele horeca-zaak.

Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Polar Refrigeration zich gevestigd als een betrouwbaar merk voor horeca-gebruikers. Het assortiment is van hoge kwaliteit, divers en voordelig geprijsd. Polar biedt afsluitbare koelingen en vriezers, en speelt hiermee in op de verschillende wensen en behoeftes van gebruikers. Denk hierbij ook aan de snelkoelers, die hete gerechten binnen 90 minuten koelen, koelwerkbanken waaraan de professionele gebruiker makkelijk en hygiënisch kan werken, wijn- en flessenkoelingen, enz.
Of u nu een restaurant, hotel of afhaalgelegenheid uitbaat, of professionele apparatuur wilt voor thuis, met Polar-apparaten heeft horecahome.nl steeds het perfecte product voor u. Horecahome levert een groot assortiment Polar-producten, onderdelen en accessoires.

Mocht u nog vragen hebben i.v.m. de aankoop van toestellen uit ons assortiment, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag zal voorthelpen. Ons telefoonnummer is:085-1300 964
Сontacteer ons
Schrijf hier uw bericht of vraag
Kies bestand

* Verplichte velden