NordCap

Horecahome.nl verkoopt professionele koelapparaten van het merk Nordcap. U kunt bij ons terecht voor o.a.: Nordcap-koelkasten met dichte deur, vrieskasten met glasdeur, koelvitrines, vrieskisten en veel veel meer voor de professionele horecazaak.

NordCap is specialist op het gebied van commerciële koelapparatuur. Met hun uitgebreide assortiment aan kant-en-klare producten bieden zij klant- en conceptoplossingen op maat voor de horeca. Ideaal voor onder meer bakkerijen, slagerijen, grootkeukens en de gastronomie!

De wortels van dit bedrijf gaan terug tot in 1937. En vandaag staan nog steeds drie zonen en kleinzonen van de oprichters aan het roer van het bedrijf. In 2014 werden de eerste stappen gezet naar het buitenland door het oprichten van een bedrijf samen met een Nederlandse partner.

Als traditioneel B2B-bedrijf werkt Nordcap voornamelijk samen met de vakhandel, hotelsector, horeca, interieurplanners en bedrijven uit de levensmiddelenbranche. Vier factoren spelen daarbij een grote rol: advies, kwaliteit, snelle levering en perfecte service. Horecahome.nl onderschrijft deze voorwaarden en is u graag van dienst.

Reeds bij de inkoop zorgt Nordcap voor een interessant assortiment met stabiele prijzen. Nordcap concentreert zich hierbij op de topleveranciers van de sector.

De meeste Nordcap-koel- en vrieskasten zijn beschikbaar uit voorraad en worden snel na uw aankoop geleverd. Nordcap-koelvitrines worden gemaakt op bestelling wegens de vele mogelijke opties, en hebben een levertermijn van een 8-tal weken.


Nordcap biedt 12 maanden garantie op de onderdelen, voorrijkosten en arbeidsuren inbegrepen.

      Garantie geldt niet bij storingen wegens slecht onderhoud of bij breuk.


Horecahome.nl biedt u tevens de mogelijkheid uw oude Nordcap-koelapparatuur binnen te leveren wanneer u een nieuw Nordcap-apparaat bestelt.

Gelieve dit echter steeds bij bestelling te vermelden, zodat we voor een feilloze afhandeling kunnen zorgen. Afhandelingskosten (transport en verwerking) bedragen 75 Euro, excl. BTW.
Mocht u nog vragen hebben i.v.m. de aankoop van toestellen uit ons assortiment, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag zal voorthelpen. Ons telefoonnummer is:085-1300 964
Сontacteer ons
Schrijf hier uw bericht of vraag
Kies bestand

* Verplichte velden