Liebherr

Horecahome.nl verkoopt professionele koelapparaten van het merk Liebherr. U kunt bij ons o.a. koelkasten met glasdeur, koelkasten met dichte deur, vrieskasten met glasdeur, wijnklimaatkasten kopen voor de professionele horecazaak.

Liebherr is dé specialist op het gebied van koelen en vriezen en produceert de meest hoogwaardige koel- en vriesapparaten met alle voordelen van de modernste koeltechnieken.

Belangrijke productkenmerken van Liebherr koel- en vriesapparaten zijn het lage energieverbruik, duurzaamheid, eenvoudige reiniging van het interieur en het gebruik van CFK/HFK-vrije koelmiddelen. De commerciële apparaten van Liebherr voldoen aan de strengste professionele eisen dankzij de hoogwaardige componenten en uitstekende constructie.

De apparaten voor de horeca-sector bieden een volumineuze, en tegelijkertijd een ruimte-efficiënte opslag van uw producten. De voorzijden en interieurs zijn makkelijk te reinigen en staan garant voor een maximale hygiëne. In de Liebherr-koel- en vrieskasten zijn verse eetwaren en kant-en-klare gerechten op overzichtelijke en toegankelijke manier te bewaren. Behuizing, compartimenten en binnenkuipen zijn ontworpen met oog op hygiēne en reinigingsgemak - een factor die zwaar meeweegt in cafés, bistro’s en restaurants.

De hoogwaardige Liebherr-wijnkasten presenteren uw wijncollectie op fraaie wijze en bieden een praktische oplossing voor langdurige opslag of voor het bewaren bij hun ideale drinktemperatuur. Met een ruim assortiment van wijnbewaarkasten, wijnkasten met meerdere temperatuurzones en de Vinidor-toplijn die u bij horecahome.nl kunt kopen, hebben we zeker een wijnkast die exact aan uw behoeften voldoet.

12 maanden fabrieksgarantie aan op hun apparaten. Mits u uw Liebherr-apparaat binnen 6 maanden na aankoop registreert bij Liebherr, wordt de garantie met 4 jaar door hen verlengd.

    De volledige voorwaarden vindt u op www.koelen.nl/voorwaarden-5-jaar.

Mits aankoop van een nieuwe koeling is terugname van uw oude koeling mogelijk, indien vooraf besproken en goedgekeurd.

Mocht u nog vragen hebben i.v.m. de aankoop van toestellen uit ons assortiment, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag zal voorthelpen. Ons telefoonnummer is:085-1300 964
Сontacteer ons
Schrijf hier uw bericht of vraag
Kies bestand

* Verplichte velden