Combisteel

Horecahome.nl verkoopt horeca-apparaten van het merk Combisteel. Bij ons kunt u bijvoorbeeld koelkasten met glasdeur, koelkasten met dichte deur, vrieskasten met dichte deur, koelwerkbanken kopen en veel veel meer voor de professionele horeca-zaak.

COMBISTEEL: UW PARTNER IN HORECA- EN CATERING APPARATUUR

Met meer dan 10 jaar ervaring begrijpt Combisteel wat er nodig is om op de steeds hogere standaard en eisen van de horeca in te spelen. In een markt die voortdurend in beweging is en dus een flexibele aanpak vereist, onderscheidt Combisteel zich door een brede know-how en een persoonlijke benadering van elke horeca-klant. Samen met Combisteel richten we ons op concurrerende prijzen, snelle levertijden, hoge kwaliteit en goede after-sales service aan de horeca.

Met het zeer brede Combisteel-assortiment dat u kunt aankopen bij horecahome.nl, hebben wij vrijwel elke sector iets te bieden. Restaurants, eetcafés, pizzeria’s, sportkantines tot bedrijfsrestaurants en meer kunnen bij horecahome.nl koelvitrines, wijnklimaatkasten, ijsblokjesmachines, saladettes enz bestellen.

Op de apparaten van Combisteel, aangekocht bij horecahome.nl krijgt u volgende garanties:

  • * 24 maanden ‘all in’ garantie op alle apparaten met artikelnummer 7450 / 7950 / 7489;
  • * 12 maanden ‘all in’ garantie op alle andere koelapparaten van Combisteel;
  • * 12 maanden garantie op kleine apparaten, die door de klant zelf naar het servicecentrum van Combisteel moeten worden verzonden. Aandacht: u dient eerst een referentienummer aan te vragen bij horecahome.nl vooraleer het kapotte apparaat naar Combisteel te zenden.

Horecahome.nl biedt u tevens de mogelijkheid uw oude koelapparatuur binnen te leveren wanneer u een nieuw Combisteel-apparaat bestelt.

Gelieve dit echter steeds bij bestelling te vermelden, zodat we voor een feilloze afhandeling kunnen zorgen.
Mocht u nog vragen hebben i.v.m. de aankoop van toestellen uit ons assortiment, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag zal voorthelpen. Ons telefoonnummer is:085-1300 964
Сontacteer ons
Schrijf hier uw bericht of vraag
Kies bestand

* Verplichte velden